Jawatan Kosong Jabatan Perikanan Malaysia.

Jawatan Kosong Jabatan Perikanan Malaysia.

Jawatan Kosong Jabatan Perikanan Malaysia. Untuk makluman, iklan jawatan kosong terkini di bawah adalah seperti yang diiklankan oleh majikan. Segala maklumat lengkap berkaitan permohonan hendaklah melalui pautan rasmi yang disediakan.

MAKLUMAT JAWATAN:
Sekiranya anda warganegara Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan, anda dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan.

Jawatan Kosong Jabatan Perikanan Malaysia.

Jawatan Kosong Jabatan Perikanan Malaysia.

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:

Kakitangan Pembantu Perikanan Mystep G19
Untuk mengemukakan permohonan jawatan kosong terkini di atas, pastikan anda mengikuti langkah-langkah untuk memohon jawatan kosong terkini seperti di bawah.

BACA JUGA;

Cara Mohon Rumah Prima 2023

Bayaran Bantuan JKM – Tarikh dan Jadual Pembayaran

KELAYAKAN UNTUK MEMOHON:
Sekiranya anda, calon berkelayakan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, Tahap “A”, Pra-U) atau Kelayakan Profesional yang diiktiraf adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan di atas.

Selain itu, calon juga mesti mempunyai ciri-ciri berikut:

Watak yang menarik
Berpengetahuan
Mempunyai sifat kepimpinan
dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

KELEBIHAN:
Gaji dengan pelbagai imbuhan yang menarik
Cuti tahunan
Cuti sakit
dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja di bawah)
CARA MEMOHON:
Permohonan boleh dibuat secara online. Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan yang ditetapkan.

Pemohon dinasihatkan untuk mengemaskini maklumat terkini yang diperlukan. Hanya calon yang terpilih dan disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk menghadiri temu duga.

Jawatan Kosong Jabatan Perikanan Malaysia.

MOHON SINI

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment