Jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya (JKR) Bagi April 2023

Jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya (JKR) Bagi April 2023

Jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya (JKR) Bagi April 2023 – Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Jabatan Kerja Raya (JKR) mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Semak Juga: Isi Borang STR dengan Segera, Bantuan Rm3,100

Baca Juga: 🏔🗻Malaysia bakal alami gempa bumi

Info JKR
Jabatan Kerja Raya Malaysia ialah salah satu jabatan kerajaan Malaysia yang bertanggungjawab membina dan menjaga infrastruktur awam di Malaysia seperti laluan persekutuan dan negeri, bangunan kerajaan, elektrik, air dan banyak lagi. Agensi ini terletak di bawah Kementerian Kerja Raya Malaysia.

Jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya (JKR) Bagi April 2023

Jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya (JKR) Bagi April 2023

Senarai Jawatan Yang Ditawarkan
Personel MySTEP
Gaji bermula RM1,900

Syarat Kelayakan
Mempunyai kelayakan akademik
Mempunyai pengelaman bekerja
Mempunyai pengalaman dalam bidang tertentu
Cara Memohon Jawatan
Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free. Jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya (JKR) Bagi April 2023

Leave a Comment