Jawatan Kosong FINAS – Kelayakan SPM/Diploma/Ijazah

Jawatan Kosong FINAS – Berikut adalah pengambilan jawatan kosong di finas. Lihat syarat kelayakan dan cara memohon permohonan yang kami sediakan di bawah.

Jawatan Kosong FINAS

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong di FINAS sebagaimana berikut:-

JAWATAN KOSONG FINAS

  1. Penerbit Rancangan Gred B41
  2. Penolong Pegawai Penguat Kuasa Gred KP29
  3. Penjaga Jentera Elektrik Gred J19
  4. Jurufotografi Gred B19
  5. Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19
  6. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19

MAKLUMAT PERMOHONAN

  • Nama Majikan : Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS)
  • Penempatan : Sila Rujuk Lampiran Dibawah
  • Kelayakan : SPM/Diploma/Ijazah
  • Tarikh Tutup Permohonan : 30 Jun 2022 (Khamis)

Untuk memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)

Lihat Juga: Jawatan Kosong PUSPAKOM – Mohon Sebelum Tarikh Tutup

Cara Memohon

Permohonan jawatan Kosong FINAS diatas hendaklah melalui pautan Permohonan Online yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan.

Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

Syarat Asas Permohonan

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan Kosong FINAS yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.

Perhatian –  kepada pembaca. Myinfokerja hanya menyiarkan iklan jawatan kosong ini sahaja. Jika anda ingin memohon jawatan ini, sila klik mohon di sini yang telah kami sediakan di atas. Segala info ini diambil daripada sumber yang sahih sahaja. Terima Kasih.

Jawatan Kosong FINAS

Jawatan Kosong FINAS

Leave a Comment