Jawatan Kosong Di Northport (Malaysia) Tahun 2023

Jawatan Kosong Di Northport (Malaysia) Tahun 2023

Jawatan Kosong Di Northport (Malaysia) Tahun 2023 – Kini, bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa Northport (Malaysia) mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi jawatan kosong yang ditawarkan.

Calon pemohon hendaklah membuat permohonan berdasarkan maklumat dan kelayakan yang ditetapkan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan – jawatan yang ditawarkan.

Kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk memohon tawaran yang ditawarkan, sila baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum memohon.

Jawatan Kosong Di Northport (Malaysia) Tahun 2023

Jawatan kosong yang ditawarkan;
KONSTABEL POLIS BANTUAN PELABUHAN.

Syarat-syarat Kelayakan;

– Warganegara Malaysia.
– Berumur 18 tahun dan ke atas sebelum tarikh tutup iklan kekosongan jawatan.
– Memiliki kelulusan atau kelayakan tertentu dalam bidang yang ditawarkan.
– Calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah dipelawa untuk memohon mengisi jawatan berikut.

Selain itu, calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut;

Northport (Malaysia) Bhd

– Berpengetahuan.
– Mempunyai ciri kepimpinan.
– Cukup syarat akademik yang ditetapkan.
– Berminat bina kerjaya bersama majikan.
– Mempunyai kemahiran komunikasi yang bagus.

Kelebihan;
Cuti tahunan.
Cuti sakit dan lain-lain.
Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik.
Dan lain-lain.

Makluman;
Kepada calon-calon yang berminat dengan jawatan-jawatan yang ditawarkan, permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan permohonan seperti mana yang ditetapkan di pengumuman rasmi kekosongan jawatan.

Sekiranya anda tidak menerima sebarang maklum balas dari pihak majikan dalam tempoh 3 hingga 6 bulan. Permohonan bolehlah dianggap tidak berjaya.

Tarikh Tutup : 26hb Julai 2023 (RABU) sebelum jam 5.00 Petang

Permohonan adalah secara atas talian (Online)

MAKLUMAT PENUH DAN PERMOHONAN

Semoga dengan segala perkongsian maklumat mengenai Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) dapat membantu para calon yang memohon.

Semak Juga: Pengeluaran RM10000 & RM30000 – Parah jika wang susut masa muda! elak pengeluaran demi hari tua

Mohon Juga: Bantuan RM100 Dikreditkan Setiap Bulan Bermula 17 Julai – Semak Sekarang

Jawatan Kosong Di Northport (Malaysia) Tahun 2023

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment