Jawatan Kosong BSN Terkini 2022

Pengambilan Terkini 2022 Seluruh Malaysia Permohonan Jawatan Kosong BSN

Permohonan jawatan kosong bsn terkini adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di BSN sebagaimana berikut.

Jawatan Kosong BSN

Baca sini: Cara Mohon Bantuan Ibu Bersalin RM450 Tahun 2022

Baca juga: Semakan Tarikh Pembayaran BKM Fasa3

Jawatan Kosong BSN

Berikut ini adalah pengambilan jawatan kosong bsn yang terbuka kepada warganegara malaysia bagi yang berkelayakan dan berminat untuk memohon pengambilan terkini. Semak di bawah ini dengan lebih lanjut berkenaan dengan cara permohonan jawatan dan syarat-syarat kelayalakan yang diperlukan. Pastikan anda baca dengan teliti dan fahami isi kandungan yang diminta sebelum membuat sebarang permohonan bagi memastikan permohonan anda benar-benar lengkap seperti yang diminta di bawah ini.

Syarat Asas Permohonan

Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan dan berkelayakan serta melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara Memohon

Permohonan Jawatan Kosong BSN diatas hendaklah melalui pautan Permohonan Online yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.

Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan Jawatan Kosong BSN di atas.

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat. Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga.

Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

MAKLUMAT PERMOHONAN

Nama Majikan : Bank Simpanan Nasional (BSN)
Penempatan : Seluruh Negara
Kelayakan : Rujuk Iklan
Tarikh Tutup Permohonan : Rujuk Iklan

JAWATAN

Takaful Specialist (Nationwide)
Wealth Advisor (Nationwide)
Vice President, Segment Marketing & Mandated Programmes
Senior Executive, Deposit Product Solutions / Product Development

Perhatian – Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Join Telegram Myinfokerja untuk info info bantuan kerajaan tahun 2022.

Leave a Comment