Jawatan Kosong 2021 : Kementerian Kesihatan Malaysia KKM -2,196 KEKOSONGAN.

Jawatan Kosong 2021 di Kementerian Kesihatan Malaysia KKM

Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong sebagaimana berikut:

MAKLUMAT JAWATAN

1. PEMBANTU TADBIR P/O N19 – 2,196 KEKOSONGAN

PERMOHONAN

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Join Telegram : MYINFOKERJA

Lokasi : SELURUH NEGARA

Tarikh Tutup : 24 JAN 2021

CARA MEMOHON

1. Untuk permohonan Kerjaya SPA ini, calon yang berminat perlu membuat permohonan di sistem baru pengambilan SPA iaitu menggunakan sistem SPA9.

2. Sila layari laman sesawang SPA9 untuk lakukan permohonan. Daftar di Sistem SPA yang baru:
https://spa9.spa.gov.my/login

3. Pemohon yang telah mendaftarkan permohonan di Borang SPA9 dimohon untuk update memasukkan alamat e-mel yang betul di borang permohonan masing-masing.

4. Sila masukkan maklumat yang lengkap & pemohon yang layak selepas tapisan sahaja yang akan dipanggil untuk sesi seterusnya.

5. Tarikh tutup permohonan kerjaya ini adalah pada 24 Januari 2021 (Ahad) 11.59 malam.

6. Setelah selesai isi segala maklumat, tunggu sehingga dipanggil untuk tarikh temuduga. Anda akan dimaklumankan melalui email.

Iklan Kekosongan

Leave a Comment