Jabatan Sukarelawan Malaysia – Jawatan Kosong 2022

Jabatan Sukarelawan Malaysia – Jawatan Kosong 2022 – Mohon Jawatan di sini!

Jabatan Sukarelawan Malaysia – Jawatan Kosong 2022 – Untuk makluman pembaca, Jabatan Sukarelawan Malaysia atau lebih dikenali sebagai RELA merupakan sebuah pertubuhan di bawah kerajaan yang telah dibina sejak tahun 1972 dan sehingga kini menjadi pertubuhan kerajaan yang terkenal sebagai salah satu anggota keselamatan rakyat semua. rakyat Malaysia.Kelayakan Minima SPM

Maklumat terkini peluang pekerjaan jawatan kosong untuk semua rakyat Malaysia. Jabatan Sukarelawan kini telah membuka peluang kepada semua warganegara Malaysia untuk memohon jawatan kosong seperti yang telah disediakan.

Kini Jabatan Sukarelawan Malaysia atau RELA telah membuka peluang keemasan kepada seluruh rakyat Malaysia yang mempunyai syarat kelayakan yang mencukupi terutamanya kepada golongan muda yang berumur tidak kurang dari 18 tahun untuk mengambil peluang mendapatkan pekerjaan di jawatan kosong tersebut dengan gaji menarik yang telah ditawarkan

Bagi anda yang berminat untuk mengetahui maklumat jawatan tersebut, sila rujuk maklumat yang telah diberikan.

Peluang mengisi kekosongan jawatan yang telah disediakan amat menarik dan perlu diisi segera secepat mungkin

Berikut adalah jawatan-jawatan yang telah disediakan oleh RELA bagi calon-calon yang berkelayakan untuk memiliki Ijazah, Diploma, SPM atau Kelayakan Profesional yang telah diiktiraf.

Mereka dipelawa untuk mengisi permohonan jawatan kosong di atas. (Anda dinasihatkan untuk merujuk terlebih dahulu iklan dan syarat kelayakan sebelum mengisi kekosongan jawatan)

Tarikh permohonan dibuka pada 1 Disember 2022 dan anda perlu memohon segera. Permohonan untuk jawatan ini dibuka sekarang dan akan ditutup pada 10 Disember 2022.

Bagi calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di atas. Anda mesti mempunyai syarat yang diperlukan dan cukup lengkap untuk menyerahkan permohonan anda. Anda hanya perlu memilikinya

Ijazah
Diploma
Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, Tahap “A”, Pra-U) atau anda mempunyai Kelayakan Profesional yang diiktiraf

Selain daripada syarat kelayakan yang anda ada, anda juga disarankan untuk memiliki ciri-ciri yang diperlukan oleh Jabatan Sukarelawan Malaysia iaitu

Anda mesti mempunyai integriti
Seorang yang bertanggungjawab
Seorang yang amanah dalam pekerjaannya

Permohonan boleh dibuat dengan mengikuti
pengumuman rasmi kekosongan jawatan di bawah:

Iklan, Terma dan Syarat serta Cara Memohon Jawatan

Bagi calon yang ingin memohon jawatan kosong ini, mereka boleh melakukannya secara online tanpa perlu hadir secara fizikal dan pendaftaran bagi permohonan jawatan kosong ini adalah percuma.

Calon juga dikehendaki mengemaskini maklumat terkini seperti yang dikehendaki oleh sistem dan hanya calon yang layak akan menerima panggilan temuduga oleh Jabatan Sukarelawan Malaysia.

Semoga hasil usaha calon-calon memohon jawatan kosong ini diberkati Allah dengan kejayaan.

 Jabatan Sukarelawan Malaysia

 

Leave a Comment