Jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya JKR Jun 2022

Jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya JKR Jun 2022

pengambilan jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya bagi Jun 2022: Tawaran elaun bulanan RM2,000!

Pengambilan ini adalah terbuka kepada warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan. Berikut adalah maklumat jawatan, syarat-syarat kelayakan dan cara memohon bagi jawatan yang ditawarkan.

Berita baik kepada yang sedang mencari pekerjaan, Jabatan Kerja Raya (JKR) Jerantut kini sedang membuka pengambilan jawatan kosong bagi melancarkan lagi perjalanan operasinya. Calon disarankan untuk membaca maklumat iklan jawatan ini secara terperinci.

Cara Memohon

Kepada yang berminat dan menepati syarat-syarat kelayakan, permohonan kekosongan jawatan boleh dibuat seperti mana yang dinyatakan di hebahan rasmi kekosongan jawatan.

Calon boleh membuat permohonan dengan mengemukakan resume ke alamat e-mel: [email protected] atau [email protected]

Pemohon juga perlu memastikan segala maklumat yang diberikan adalah benar dan tepat, serta memohon jawatan yang selaras dengan ketetapan syarat-syarat kelayakan.

Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dipelawa menghadiri sesi temu duga.

Syarat-syarat Kelayakan

Syarat kelayakan memohon permohonan jawatan kosong jabatan kerja raya adalah seperti berikut:

Semua pemohon mestilah Warganegara Malaysia;

Berumur tidak melebihi daripada 30 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan kosong jabatan kerja raya (JKR);

Kelayakan akademik boleh dirujuk di hebahan rasmi kekosongan jawatan.

Maklumat & Jawatan

Maklumat Kementerian Keraja Raya telah mengenalpasti lima nilai bersama utama yang perlu diamalkan oleh warga Jawatan Kerja Raya iaitu Profesionalisme, Responsif, Integriti, Kerja Berpasukan dan Inovatif:

Kementerian Kerja Raya (KKR) ialah peneraju pembangunan infrastruktur dan industri pembinaan negara.

Misinya adalah bagi memperkasakan pembangunan infrastruktur dan pengurusan asset menyeluruh, serrta memperluas pendigitalan industri pembinaan.

PROTEGE

Elaun Bulanan: RM2,000/sebulan;

Lokasi: JKR Jerantut;

Disclaimers – Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sumber: berikerja

Baca Juga: PUSPAKOM Jawatan Kosong Terkini 2022

Jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya JKR Jun 2022

Leave a Comment