Jabatan Alam Sekitar 2022 Permohonan Terkini Jawatan Kosong

Jabatan Alam Sekitar 2022 Permohonan Terkini Jawatan Kosong

Jabatan Alam Sekitar 2022 Permohonan Terkini Jawatan Kosong. Calon-calon yang berkelayakan adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan tersebut.

Bagi mereka yang berminat, sila lihat maklumat iklan jawatan kosong yang dibuka untuk permohonan seperti di bawah. Untuk makluman, terdapat beberapa kekosongan jawatan yang dibuka untuk permohonan oleh pihak Jabatan Alam Sekitar (JAS).

Baca Sini:

Jabatan Alam Sekitar

Jawatan Kosong Jabatan Alam Sekitar (JAS)

Berikut adalah merupakan Permoohonan kekosongan jawatan terkini oleh pihak majikan yang dibuka untuk semua pemohon yang layak:

1. Personel MySTEP Gred C29

Syarat Kelayakan

Secara umumnya, untuk memohon jawatan yang ditawarkan anda hendaklah memenuhi syarat kelayakan (syarat umum) seperti yang berikut.

– Warganegara Malaysia.

– Memiliki kemahiran atau pengalaman tertentu dalam bidang yang ditawarkan.

– Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan yang ditawarkan.

– Memiliki kelulusan atau kelayakan tertentu dalam bidang yang ditawarkan.

Cara memohon

Bagi anda yang berminat dengan jawatan yang ditawarkan, sila ikuti langkah-langkah yang disediakan seperti berikut:

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Pastikan anda telah mengikuti syarat yang diberikan sebelum menghantar permohonan.

Permohonan bolehlah dianggap tidak berjaya sekiranya anda tidak menerima sebarang maklum balas dari pihak majikan dalam tempoh 3 hingga 6 bulan.

Untuk memohon, anda boleh menghantar terus permohonan anda kepada pihak mereka melalui email beserta dengan maklumat dan dokumen yang berkaitan seperti:

– Gambar Berukuran pasport

– Resume

– Salinan kad Pengenalan

– Salinan sijil dan dokumen berkaitan (perlu disahkan)

– Maklumat yang berkaitan seperti Email dan No tel untuk dihubungi dan lain-lain.

bagi mendapatkan maklumat penuh syarat kelayakan dan cara untuk memohon, Sila klik link seperti di bawah.

Permohonan & Maklumat Jawatan

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment