jawatan kosong Guru Tadika bagi Ogos 2022

jawatan kosong Guru Tadika bagi Ogos 2022

Khabar baik kepada yang sedang mencari pekerjaan, Sekolah Islamiyah kini sedang membuka pengambilan jawatan kosong Guru Tadika bagi Ogos 2022 terkini bagi melancarkan lagi perjalanan operasinya.

Pengambilan ini adalah terbuka kepada warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan. Berikut adalah maklumat jawatan, syarat-syarat kelayakan dan cara memohon bagi jawatan yang ditawarkan: –

Guru tadika

Cara Memohon

Kepada yang berminat dan menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan, permohonan kekosongan jawatan boleh dibuat seperti mana yang dinyatakan di hebahan rasmi kekosongan jawatan.

Permohonan kekosongan jawatan Guru tadika hendaklah dilaksanakan dengan mengemukakan CV / Resume ke alamat e-mel: [email protected] Pemohon juga perlu memastikan segala maklumat yang diberikan adalah benar, sahih dan tepat, serta hanya memohon jawatan yang selaras dengan ketetapan.

Baca sini: Berita Baik Buat Pencarum KWSP Dalam Masa Terdekat

Baca Juga: Perdana Menteri: Penjawat Awam Bakal Terima Berita Gembira 30 Ogos Ini

syarat-syarat kelayakan.

Warganegara Malaysia. Memiliki kelayakan akademik Diploma atau Ijazah Sarjana Muda dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak atau Mempunyai pengalaman mengajar pelajar tadika atau sekolah rendah (Darjah 1 dan 2).

Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dipelawa menghadiri sesi temu duga. Hebahan rasmi kekosongan jawatan dan permohonan boleh dirujuk – DI SINI.

Maklumat Jawatan

GURU TADIKA

  • Kemasukan: Segera (Ogos 2022)
  • Taraf Jawatan: Kontrak (Setahun)
  • Gaji: RM 1500-RM 1800 (caruman KWSP)
  • Lokasi: Sungai Sekamat, Kajang, Selangor

SERTAI TELEGRAM: https://t.me/portalsemakanmalaysia

Bidang Tugas

  • Merancang dan melaksana pengajaran dan pembelajaran dengan kreatif;
  • Mengajar subjek asas (BM, BI, Sains dan Matematik) untuk aras pra-sekolah, Tahun 1 dan Tahun 2;
  • Mengkoordinsasi program sekolah;
  • Menguruskan hal ehwal murid.

Perhatian – Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Sumber: Berikerja

Leave a Comment