(video) “Bagus zizang layan adik2” Gelagat Zizan Layang Adik2 Dapat Pujian Ramai

Bagus zizang layan adik2” Gelagat Zizan Layang Adik2 Dapat Pujian Ramai

Malah baru-baru ini satu rakaman dengan paparan Zizan Razak melayan peminat telah mencuri perhatian ramai.

Mendengarkan nama Zizan Razak sahaja pastinya ramai yang akan teringatkan jenis lawak selamba darinya. Melihatkan gaya Zizan Razak yang sempoi membuatkan dirinya mudah didekati ramai. Selain dari itu, Zizan Razak juga cukup terkenal dengan suka menghiburkan ramai.

Pada awalnya Zizan buat gaya mini love, namun peminatnya itu minta gaya bentuk hati dengan cara berbeza. Pelawak ini dilihat sempoi melayan sahaja permintaan peminatnya itu.

Menerusi perkongsian tersebut kelihatan gaya mesra Zizan Razak melayan beberapa remaja perempuan. Salah seorang dari kumpulan remaja perempuan ini meminta Zizan Razak untuk membuat gaya ‘love’ dan rakan yang lain merakamkan foto mereka.

Video : 

@isseyfazlisham Cewahhh adik ni mitok buat ❤️ dengan @zizanrazak869 . Coming soon. Telemovie Terangganu . Tajuk : Damak si Kuba. Astro Citra. #zizanrazak #astrocitra @astrogempak ♬ original sound – Issey Fazlisham

Perkongsian rakaman Zizan Razak sempoi melayan peminatnya ini telah membuatkan ramai memujinya. Rata-rata warganet turut berasa kagum menyaksikan gaya sempoi Zizan Razak yang tidak sombong melayan peminatnya.

Screenshot at Jul 27 14 53 04

Screenshot at Jul 27 14 54 48

Gelagat sempoi Zizan Razak ini dipuji ramai.Perkongsian rakaman yang dimuat naik oleh rakan selebriti Issey menerusi akan TikTok miliknya ini telah meraih lebih 392 ribu tontonan dan 20 ribu likes.

sumber: himpunanceritalawak

 

Leave a Comment