[VIDEO] “Dah berjam2 aku naik tangga ni..apasal la tak sampai-sampai” – Gelagat Oyen Salah Naik Escalator Cuit Hati Ramai

Dah berjam2 aku naik tangga ni..apasal la tak sampai-sampai” – Gelagat Oyen Salah Naik Escalator Cuit Hati Ramai

Kebanyakan kucing yang memiliki bulu berwarna oren ini sering kali dikaitkan dengan perangai nak4l. Kucing yang ramai memangginya dengan nama Si Oyen memang terkenal dengan perangai nak4l dan panjang akal.

video dah berjam2 aku naik tangga ni apasal la tak sampai sampai gelagat oyen salah naik escalator cuit hati ramai 63e8cf6e3bdff

Kucing yang berbulu warna oren ini mempunyai sifat yang suka mencuba sesuatu di luar kotak iaitu mencuba sesuatu yang tidak digemari oleh kucing yang lain. Selain berwarna oren dan nampak sangat comel bila dipandang.

Gelagat lucu itu berjaya dirakam dan dimuatnaik. Gelagat lucunya itu membuatkan ramai yang tergelak apabila melihat video itu. Usahanya itu untuk naik ke bahagian atas bangunan itu seperti tiada hujungnya kerana escalator itu bergerak menuju ke bahagian bawah bangunan.

Begitulah juga yang terjadi kepada kucing yang berwarna oren ini yang panjang akal apabila video yang dimuatnaik di aplikasi Instagram itu memaparkan seekor kucing berwarna oren hendak naik ke atas bangunan sedang menaiki tangga escalator yang menuju ke bawah bangunan.

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang tergelak dan meninggalkan komen kesian penat nanti si oyen dan ada juga yang meninggalkan komen mungkin sampai bila-bila pun oyen takkan sampai. Lawak betul si oyen.

Komen Netizen:

video dah berjam2 aku naik tangga ni apasal la tak sampai sampai gelagat oyen salah naik escalator cuit hati ramai 63e8cf6e4fd81

Sumber: lakarmedia

Leave a Comment