Amboi kerja dia berjalan je , Gelagat kucing kena jemput balik buat ramai terhibur

Amboi kerja dia berjalan je , Gelagat kucing kena jemput balik buat ramai terhibur

Tidak dinafikan bila kita suka pelihara kucing ini, kita akan belajar banyak perkara yang baru. Kadang- kadang kucing akan memberikan kita pengalaman baru dan pengalaman yang tidak dapat dibeli jika kita bukan seorang pencinta kucing.

149 1 226x300 1

Sesekali memiliki haiwan peliharaan seperti kucing ini adalah satu kepuasan bagi pencinta kucing. Setiap hari banyak karenah kucing yang akan membuatkan kita tidak senang duduk dan ada juga yang akan tergelak kerana karenah mereka yang pelbagai.

148 216x300 1

Di dalam rakaman video itu terlihat sebuah kereta yang sedang mencari kucingnya yang mer4yau ke rumah jiran dan apabila diberhentikan kereta, teenampak seekor kucing yang seperti mengenali tuannya dan memasuki kereta mereka selepas disuruh masuk ke dalam kereta.

Tidak terkecuali seekor kucing ini juga yang videonya telah dimuatnaik di media sosial apabila suka berjalan- jalan ke rumah jiran sehingga tuannya pun risau ke mana dia berjalan-jalan. Suka mer4yau-rayau adalah salah satu ciri yang ada pada kucing kampung biasa. Suka berkawan dan bersiar-siar.

Bila membaca di ruangan komen pula, ramai yang tergelak kerana niat nak merayau kena dilupakan kerana dijemput balik ke rumah. Dan ramai juga yanng meninggalkan komen comel kepada kucing yang suka mer4yau-ray4u itu..

Komen Netizen:

147 282x300 1

Sumber : https://www.instagram.com/kongsi.viral/

Leave a Comment