“Auto berkilat…,” – [VIDEO] Gelagat kucing jil4t skrin TV buat ramai terhibur

“Auto berkilat…,” – [VIDEO] Gelagat kucing jil4t skrin TV buat ramai terhibur

Bukan sahaja si comel kucing ini bijak dan manja malah kadang kala kelakuan lucunya mengundang pemilik juga hairan terutama apabila merayap keluar rumah namun perlu di jemput pulang.

Walaupun comel, kadang-kadang kucing ni ada perangai anehnya sendiri seperti yang terjadi dalam sebuah video viral ini.

Gara-gara terkenal dan comel dipandang, itulah antara sebab kucing sering menjadi pilihan ramai untuk dijadikan sebagai haiwan peliharaan. Selain itu, mereka juga sangat manja sekali gus dapat menjadi penyeri hidup seseorang apabila dilanda masalah atau kesedihan.

auto berkilat video gelagat kucing jil4t skrin tv buat ramai terhibur 63cf775797278

Namun apa yang mencvri perhatian ialah gelagat ketiga-tiga ekor kucing tersebut yang secara selamba menj1lat skrin televisyen yang memaparkan hidangan berupa seekor ikan.

“Min pula yang berselera tgk dorang ni makan sweet sour ikan. HAHAHA,” tulis @lobakmerahmy di ruangan kapsyen.

Terbaru menerusi satu video tular di laman tiktok yang dimuatnaik oleh @lobakmerahmy memaparkan tiga ekor kucing yang sedang berada di hadapan sebuah televisyen.

Video:

@lobakmerahmy Min pula yang berselera tgk dorang ni makan sweet sour ikan. HAHAHA 🤣#fypシ #lobakmerahmy #beritaditiktok #trendingnewsmalaysia #viral #beritaditiktok ♬ kucing mampus – Kxcingg

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 816.7k tontonan, 120.7k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terhibur dengan gelagat kucing tersebut.

Komen netizen:

auto berkilat video gelagat kucing jil4t skrin tv buat ramai terhibur 63cf7758259c6

Sumber : https://www.keramatviral.com/

Leave a Comment