[VIDEO] “Di remb4t nya anak kucing tu memang kena kejar la” – Gelagat kanak-kanak ‘cvlik’ anak kucing buat ramai terhibur

[VIDEO] “Di remb4t nya anak kucing tu memang kena kejar la” – Gelagat kanak-kanak ‘cvlik’ anak kucing buat ramai terhibur

Namun, telatah kanak-kanak ini tentunya sangat mencuit hati memandangkan mereka masih lagi n4if dan sangat jujur ketika berkata-kata. Ia tidak kurang juga dapat menghiburkan orang sekeliling yang melihat telatahnya itu.

101 1 183x300 1

Seperti yang kita tahu, kanak-kanak sememangnya mempunyai perangai mereka yang tersendiri dan pastinya banyak tenaga perlu digunakan oleh ibu bapa yang mempunyai anak kecil di rumah untuk melayan karenah mereka yang pelbagai ragam.

Namun apa yang mencvri perhatian ialah kanak-kanak tersebut melarikan diri apabila ibu kepada anak kucing tersebut mengejarnya untuk mendapatkan kembali anaknya.

Terbaru menerusi video tular di laman tiktok yang dimuat naik oleh @kejoradd199, kelihatan seorang kanak-kanak perempuan yang sedang memegang seekor anak kucing.

“Bagi balik anak aku,” tulis @kejoradd199 menerusi video.

VIDEO :

@kejoradd199 #slmtptgguys #catloversoftiktok ♬ Piu Piu Piu – 拼音师

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 111.9k tontonan, 4.4k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terhibur dengan gelagat kanak-kanak tersebut.

Komen netizen:

99 2 300x145 1

Sumber : tiktok kejoradd199

Sumber : https://www.keramatviral.com/

Leave a Comment