fasa 3 bank BSN sudah dikreditkan

fasa 3 bank BSN sudah dikreditkan, bank BSNKemasukan adalah secara berperingkat. Tarikh rasmi BKM fasa 3 adalah , 20 September. Walau bagaimanapun ada penerima yang sudah mendapat BKM seawal 19 Sept 2022.

Baca Juga: Duit KWSP 200K Sebelum Pencen

Baca Juga: Permohonan jawatan kosong secara ambilan di KWSP

Jadual Pembayaran BKM Fasa 3

Pembayaran adalah secara beperingkat, oleh itu tarikh hanya menunjukkan pembayaran sudah bermula untuk bank tersebut. Tarikh yang tertera adalah sebagai rujukan berdasarkan hari penerima mula mendapat bayaran. Kemasukan adalah berperingkat. 20/09/2022 – Tarikh Rasmi pembayaran BKM fasa 3. 19/09/2022 – Tarikh awal mula dibayar mengikut screenshot resit bayaran untuk bank berkenaan.

n/a – Tiada maklumat , belum ada apa maklumat lagi pembayaran. Oleh itu sila bersabar jika anda belum mendapat bayaran.

Kemasukan adalah secara beperingkat, mengikut bank, kawasan dan kategori permohonan. Jika ada permohon yang sudah menerima di bank yang tertentu, tidak bermakna semua bayaran untuk bank itu diterima sekaligus kerana pembayaran adalah secara berperingkat. Harap bersabar

Semak gambar maklumat pembayaran di bawah dengan lebih lanjut:

BKM Fasa 3

BKM Fasa 3

BKM Fasa 3

Maybank

– Sudah bermula 20 Sept , Berkeluarga , Bujang , Warga Emas

CIMB

– Sudah bermula seawal 20 Sept , Berkeluarga , Bujang , Warga Emas

– Public Bank

Belum ada apa-apa maklumat bayaran

– Hong Leong

Sudah bermula 20 Sept , Berkeluarga , Bujang , Warga Emas

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

https://bkm.hasil.gov.my/

Leave a Comment