Cara Memohon Jawatan POS LOGISTICS BERHAD

Cara Memohon Jawatan di POS LOGISTICS BERHAD. Jawatan Kosong POS LOGISTICS BERHAD, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini manakala bagi yang sedang mencari kerja kosong dan berminat, anda boleh bekerja di sektor Kerajaan ini.

Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Bagi yang sedang mencari kerja, Jawatan Kosong POS LOGISTICS BERHAD kini membuka peluang pekerjaan untuk mereka yang masih belum bekerja. Dpatkan Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong POS LOGISTICS BERHAD seperti yang terdapat dibawah ini.

Cara Memohon Jawatan POS LOGISTICS BERHAD

Cara Memohon Jawatan POS LOGISTICS BERHAD

Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Untuk memohon permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan permohonan di bawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Clerk
 2. Mechanic
 3. Driver Haulage
 4. Driver Forklift
 5. Executive ICT
 6. Inventory Clerk
 7. Executive Sales
 8. Executive RORO
 9. Senior Executive
 10. Executive Haulage
 11. Incentive Supervisor
 12. Supervisor CKD/SKD
 13. Head Of Procurement
 14. Assistant Manager (Finance)
 15. Assistant Manager (Finance)
 16. Operation Supervisor Haulage
 17. Supervisor Inventory (WM-K15)
 18. Supervisor (Warehouse Management-K7)
 19. Supervisor Freight Forwarding (FFD)
 20. Executive (Warehouse Management-K15)
 21. Senior Executive Freight Forwarding (FFD)
 22. Senior Executive (Warehouse Management-K7)
 23. Senior Executive (Warehouse Management-K11)
 24. Inventory Supervisor (Warehouse Management-K3)
 25. Senior Executive/ Executive (Warehouse Management- K3)
 26. Maklumat Jawatan Kosong :
 • Tarikh : 25 Oktober 2022
 • Lokasi : Rujuk Jawatan
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Syarat : Rujuk Jawatan
 • Status : Tetap / Kontrak

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Semak juga sini: Tuntutan Pengeluaran Khas KWSP 2.0 Kali Terakhir

Leave a Comment