Bila oyen dah k4ntoi buat salah, jadi patung pulak dia ingat orang tak tahu sape buat

Bila oyen dah k4ntoi buat salah, jadi patung pulak dia ingat orang tak tahu sape buat

Namun tidak dapat dinafikan bahawa kucing yang mempunyai gen berwarna oren ini memang menjadi kegemaran ramai penggemar kucing. Bulu dan warna yang menonj0lkan kecomelan itu membuatkan ramai penggemar meminati kucing jenis si oyen ini.

171 2 246x300 1

Kebanyakan kucing yang memiliki bulu berwarna oren ini sering kali dikaitkan dengan perangai nak4l. Kucing yang ramai memanggi nama Si Oyen memang terkenal dengan perangai nak4l dan panjang ak4l yang melakukan pelbagai perkara di luar pemikiran manusia.

Menurut tuannya itu, apabila dipecahkan pasu bunga itu, si oyen itu diam memb1su seribu bahasa seperti patung berada di situ. Bukan itu sahaja, mungkin si oyen itu ingat orang tidak tahu dia yang memecahkan pasu bunga itu. Lakonan semata-mata menjadi patung untuk meraih simpati tuannya. Comel betul gelagat si oyen dengan muka tak bersalah tu.

Terkini, satu rakaman video telah dimuatnaik di media sosial yang sedang memaparkan seekor kucing yang terduduk kaku sambil kena marah oleh tuannya kerana memecahkan sebuah pasu bunga. Dengan muka tak bersalah terus diam memb1su dekat pasu bunga yang dipecahkan itu.

Bila diterjah ke ruangan komen pula, warganet masing-masing meninggalkan komen yang mesti sedang mengenang nasib dirinya selepas ini dan tidak kurang juga yang tergelak melihat gelagat si oyen yang memang terkenal dengan sifat nak4l tu.

Komen Netizen:

169 288x300 1

Sumber : https://www.instagram.com/kongsi.viral/

Leave a Comment