Bayaran Bantuan BKKA Sehinngga RM700 Senarai Penerima Yang Layak

Bayaran Bantuan BKKA Sehinngga RM700 Senarai Penerima Yang Layak

Bayaran Bantuan BKKA Sehinngga RM700 Senarai Penerima Yang Layak – Kini Belanjawan 2023, Malaysia Madani adalah berlandaskan enam perkara: kemampanan, kesejahteraan, daya cipta, hormat, keyakinan dan ihsan.

Dengan itu, Tema Membangun Malaysia MADANI, Belanjawan 2023 akan memastikan langkah yang lebih mampan dan terangkum berpaksikan keadilan sosial di samping menggerakan usaha reformasi pentadbiran dan tatakelola baik.

Antaranya adalah bantuan melalui Bantuan Khas Kewangan Aidilfitri 2023 bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri tahun ini.

Bagi meringankan beban rakyat dalam persiapan menyambut Aidilfitri, Kerajaan telah bersetuju untuk Bayaran BKKA diawalkan pada minggu ini, iaitu selewat-lewatnya 14 April 2023 (Jumaat).

Bayaran Bantuan BKKA Sehinngga RM700 Senarai Penerima Yang Layak

Semak Juga: Lebih 50,000 mohon FSA2 KWSP, hanya 27,705 layak

Mohon Juga: Permohonan e-Pengeluaran KWSP Tahun 2023

Ini jugak termasuk bayaran emolumen bagi penjawat awam bagi bulan April, diawalkan ke 14 April 2023 daripada 17 April 2023.

Senarai penerima yang layak bantuan ini adalah seperti berikut:

Bayaran Bantuan BKKA

Join Telegram: https://t.me/portalsemakanmalaysia

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free. – Bayaran Bantuan BKKA Sehinngga RM700 Senarai Penerima Yang Layak

Leave a Comment