WAH NYANYI SAMBIL GOS0K PERUT , PEMINAT TERUJA LIHAT BABY BUMP WANY HASRITA.

WAH NYANYI SAMBIL GOS0K PERUT , PEMINAT TERUJA LIHAT BABY BUMP WANY HASRITA.

Tul4r pula video nyanyi pegang perut, pinggan belakang
Terbaharu, tul4r pula sebuah video memaparkan penyanyi berusia 30 tahun itu sedang

Penampilan penyanyi Wany Hasrita semakin menjadi perh4tian ramai setelah hadir memeriahkan malam Anugerah Juara Lagu ke-37 (AJL37) pada 12 Februari lalu apabila dikatakan sedang h4mil anak sulung.

Menerusi video dikongsikan oleh tudungkekaboo, kelihatan pemilik nama Nurshazwany Hasrita Hasbullah yang sedang menyanyikan lagunya berjudul Canggung sambil memegang pinggang belakang dan perutnya.

“Kak Boo tak sabar nak tengok persembahan penuh Wany Hasrita sekejap lagi,”tulis pemilik akaun TikT0k berkenaan.

melakukan sesi latihan raptai sebelum berlangsungnya persembahan bagi majlis pertunjukan fesyen koleksi tudung raya jenama Kekaboo.

Mereka turut mendoakan agar Wany dan b4yi dalam kandungan dalam keadaan sihat meskipun dia masih belum mahu mengumumkan berita gembira kepada khayalak ramai.

khh

Comelnya ‘baby bump’ Wany

Penampilan Wany dalam hantaran video tersebut berjaya mencvri perh4tian ramai di mana wargnet teruja melihat bentuk perutnya seperti sedang h4mil (baby bump).

“Saya rasa lebih baik tunggu sehingga trimester ketiga adalah waktu sesuai untuk dikongsikan. Ini kerana pada waktu itu keadaan b4yi lebih stabil dan sangat diumumkan.

“Jangan ris4u, saya akan umumkan jua perkara yang baik. Namun, setakat ini tiada apa-apa yang boleh saya kongsikan,”ujarnya.

Tunggu masa sesuai

Sementara itu, Wany memberitahu belum tiba masanya untuk berkongsi berita keh4milannya kepada umum. Katanya lagi, adalah lebih baik sekiranya dia menunggu kandungannya sedikit kuat.

khj

Pas4ngan itu dinikahkan bapa pengantin perempuan, Hasbullah Hassan dengan dis4ksikan Penolong Pendaftar Perkahwinan Qariah Masjid Al Mukarramah, Daerah Petaling, Mat Syaharuddin Al Rasyid Mat Isa.

Untuk rek0d, Wany atau nama lengkapnya Nurshazwany Hasrita Hasbullah selamat bergelar isteri kepada Mohd. Al-Adib Fahmi Harun pada 22 Julai tahun lalu.

Sumber: TikTok tudungkekaboo

Leave a Comment