Apa Khabar Pengeluaran KWSP 2.0?

Apa Khabar Pengeluaran KWSP 2.0?

Apa Khabar Pengeluaran KWSP 2.0? – Bagaimanapun, pada pembentangan 2023 kali ini, kerajaan tidak menyentuh sama sekali mengenai pengeluaran khas KWSP 2.0.

Ini dapat dilihat daripada luahan pengguna media sosial yang merungut mengenai pengeluaran khas KWSP 2.0 yang dinanti-nantikan, terdapat komen sebilangan besar daripada mereka yang meluahkan rasa tidak puas hati.

Pembubaran Parlimen
Ada juga yang tidak mahu keluar mengundi semasa pilihan raya umum akan datang, berikutan ketiadaan pengeluaran khas KWSP yang mereka harapkan.

Adakah kerajaan perlu mengkaji lagi isu pengeluaran khas KWSP 2.0?

Berikan komen anda pada ruangan di bawah.

Semak Juga: Bantuan RM 700 Secara Automatik

Join Telegram:
https://t.me/portalsemakanmalaysia

https://t.me/+-fA7kactC-44OTQ1

Apa Khabar Pengeluaran KWSP 2.0?

Perhatian – Myinfokerja kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment