Affin Bank Berhad Jawatan Kosong Terkini – 2022

Affin Bank Berhad Jawatan Kosong Terkini - 2022

Affin Bank Berhad Jawatan Kosong Terkini : Permohonan ini adalah bagi mereka yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan yang ditawarkan untuk memohon permohonan kekosongan jawatan di Affin Bank Berhad dan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia untuk memohon jawatan kosong ini.

Baca sini:

Affin Bank Berhad

Mengenai Affin Bank Berhad (25046-T) Affin Bank Berhad (AFFINBANK) ialah anak syarikat milik penuh AFFIN Holdings Berhad yang disenaraikan di Bursa Malaysia.

Ia diperbadankan pada mulanya sebagai Bank Perwira Habib pada 23 Oktober 1975, dan kemudiannya dinamakan semula sebagai Perwira Affin Bank Berhad (PAB) pada tahun 1994 apabila AFFIN mempunyai 100% pegangan saham PAB.

Bank telah menggabungkan operasi perniagaannya dengan BSN Commercial (M) Berhad dan ditukar kepada nama sekarang pada tahun 2000. Pada Jun 2005, AFFINBANK bergabung dengan bekas Affin-ACF Finance Berhad. Sehingga 31 Mei 2015, ia mempunyai rangkaian 106 cawangan di seluruh negara di Malaysia.

AFFINBANK menyediakan rangkaian produk dan perkhidmatan kewangan yang disediakan untuk pelanggan runcit dan korporat. Segmen perniagaan sasaran dikategorikan mengikut portfolio pelanggan di bawah unit perniagaan utama seperti Perbankan Perniagaan, Perbankan Pengguna dan Perbendaharaan.

Perbankan Perniagaan menawarkan perkhidmatan dalam perbankan korporat, pembiayaan kontrak dan pembiayaan perdagangan kepada syarikat, pelanggan institusi dan PKS.

Perbankan Pengguna menyediakan perkhidmatan kad kredit, pinjaman peribadi, gadai janji, simpanan/semasa dan pengambilan deposit serta pinjaman sewa beli kepada individu.

Makluman Sebelum Memohon

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di bawah ini. Klik Pautan yang admin sediakan.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Mohon : Klik sini

Tarikh Tutup : 19 September – 11 October 2022

Perhatian – Pihak kami tidak bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan kepada pembaca kami. Semua yang admin kongsikan ini hanyalah ringkasan yang berkaitan sahaja dan semua hebahan adalah berpandukan sumber official yang sahih. Jadi sila pastikan anda berfikir panjang sebelum menulis komen anda di ruangan komen. Terima Kasih.

Sudah baca jangan lupa like komen dan share kan pada kawan-kawan atau keluarga kita agar dapat manfaat bersama. Terima kasih semua. Klik sini Join Telegram Myinfokerja dan sini link whatsapp kami untuk info info bantuan kerajaan secara free.

Leave a Comment