Abang Foodpanda Ini Cetus Perhatian Netizen, Berkongsi Rezeki Dengan Kucing Dalam Keadaan Duduk Bersila

Abang Foodpanda Ini Cetus Perhatian Netizen, Berkongsi Rezeki Dengan Kucing Dalam Keadaan Duduk Bersila

Berkongsi Rezeki Dengan Kucing Dalam Keadaan Duduk Bersila, Abang Foodpanda Ini Cetus Perhatian Netizen.

Abang ‘Foodpanda’ Duduk Bersila Kongsi Rezeki Dengan Kucing Cetus Hiba, Tetapi, tidak semua orang faham dengan situasi yang dialami oleh sesetengah golongan ini, malah paling memeritkan adalah mereka sering kali dinilai sebagai insan yang menyusahkan.

“Kau rasa tak penat lelah apa yang dia kene hadap…”

Tular di laman Twitter, sekeping gambar rider Foodpanda duduk ditepi jalanan dan berkongsi makanannya dengan beberapa ekor kucing. Disebabkan sekeping gambar berkenaan, ia kemudian telah menjadi perbualan hangat oleh warga Twitter.

Walaupun penat seharian bekerja, namun dia dilihat tidak lupa untuk berkongsi rezekinya bersama makhluk ciptaan Allah yang lain. Ramai yang dilihat sangat kagum dengan keperibadian lelaki berkenaan.

Rezeki Allah itu luas… Ada juga turut mendoakannnya agar diberikan rezeki yang lebih banyak sama ada di dunia mahupun di akhirat.

Menjengah diruangan komen, seperti sudah diramal akan dipenuhi dengan dengan kata-kata positif dan semangat untuk pemuda berkenaan.

Semoga perbuatan dibalas baik dan Semoga lebih dimurahkan rezeki lepas ni. Biar miskin harta, Mulianya hati dia… (Antara komen n3tizen)

Tidak semua orang mampu hidup senang seperti orang lain. Oleh itu, terdapat segelinter insan yang sanggup keluar dari ‘zon selesa’ untuk membina dan memperbaiki hidup agar menjadi bertambah senang.

Myinfokerja.com 12

Myinfokerja.com 13

Abang Foodpanda Ini Cetus Perhatian Netizen Berkongsi Rezeki Dengan Kucing Dalam Keadaan Duduk Bersila

Semoga perbuatan pemuda ini akan menjadi inspirasi dan pembakar semangat untuk orang lain agar tidak mudah berputus ada untu melakukan kebaikan.

Sumber: Twitter

Leave a Comment